Schilderwerk

Edwin van der Aart komt uit een familie van schilders maar Edwin wilde altijd eerst wat anders doen. Via de nodige omzwervingen is ook Edwin uiteindelijk in het schildersvak terecht gekomen. In 2007 heeft hij zijn eigen bedrijf opgericht en sindsdien werkt hij voor particuliere opdrachtgevers maar ook voor de zakelijke markt. Het komt ook voor dat Edwin door andere schildersbedrijven uit de omgeving wordt ingehuurd.

Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom werken wij alleen met hoogwaardige materialen van bijvoorbeeld Sikkens en Sigma. Het is de bedoeling dat na afronding van de werkzaamheden u weer even vooruit kunt en niet elk jaar opnieuw uw hele woning hoeft te laten schilderen. Weersomstandigheden bepalen voor ons dan ook in grote mate of buitenwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Als het weer het niet toelaat moeten wij werkzaamheden soms helaas uitstellen omdat anders de kwaliteit niet langer gegarandeerd kan worden.

Bent u van plan om schilderwerkzaamheden uit te gaan laten voeren aan uw woning en wilt u graag een offerte van ons ontvangen? U kunt via het contactformulier uw gegevens doorgeven, wij nemen dan contact op om geheel vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging te maken. Vanzelfsprekend zullen wij daarna een vrijblijvende offerte voor u uitbrengen.

Wij zien uw berichtje graag tegemoet!

WhatsApp Stuur ons een Whatsapp