Onderhoud- en afwerking

Onderhoud- en afwerking

Of u nu aan een grootschalige verbouwing gaat beginnen of slechts enkele kamers of ruimtes wilt gaan verbouwen, wij brengen u graag een vrijblijvende offerte uit om de werkzaamheden voor u te verrichten. Aan de hand van een vooraf besproken plan van aanpak en afhankelijk van uw wensen voeren wij uw opdracht met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uit.

U kunt bij ons terecht voor het geheel slopen en opnieuw opbouwen van uw slaapkamer, toilet, badkamer of andere ruimte. Gebruik het contactformulier om uw gegevens door te geven en dan nemen wij contact op om een afspraak in te plannen. Wij komen dan langs op locatie, bekijken de plannen voor de verbouwing en bespreken deze met u waarna wij een vrijblijvende offerte zullen uitbrengen.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden kunt zijn met het resultaat van de renovatie en daarom besteden wij sommige specialistische werkzaamheden uit. Wij maken hiervoor uitsluitend gebruik van aannemers of onderaannemers uit ons netwerk waarmee we ruime en goede ervaring mee hebben. Vanzelfsprekend doet u zaken met slechts één partij en blijven wij verantwoordelijk voor de eindkwaliteit van de renovatie zodat u één aanspreekpunt heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een bericht via Facebook via de blauwe knop halverwege uw scherm aan de rechterkant of gebruik het contactformulier.

WhatsApp Stuur ons een Whatsapp